Krisi7o Супер Фен
Брой мнения : 464 Age : 32 Местожителство : Стаята на Едуард:)) Хоби : Форуми =) Характер : Труден... Registration date : 07.08.2009
| Заглавие: Какво да правим тук? Правила и Забележки Сря Сеп 30, 2009 12:14 am | |
| Привет на Всички!!! ;Р Вярвам на всеки е известно за Какво е Разделът "Творчество",ама аз да си кажа.. Тук можете да пускате Вашите Творения - каквото и да е,ако смятате,че имате желание да го споделите с Нас,чувствайте се свободни да си направите Тема и там да покажете Вашето Лично Творчество... А сега,нека Ви изброя някои Правила от Мен,а ако не ги спазвате,тук ще Ви правя Забележки,което се надявам да Не се случва де.. 1.Нека всяка нова Тема с история или Стихове,да има отделно направена Тема с Коментари... Така няма да се накъсват Творенията,ще има ред в Раздела и ще е по-приятно 2.Не пишете с Главни букви - в Интернет това се приема за викане 3.Уважавайте Съфорумниците си и зачитайте тяхното мнение!! 4.Моля,без Чатове в темите - всяко мнение,което не е по Темата,ще се изтрива от мен и ще Направя Тук Забележка!!! Каквото имате да казвате и не е по Темата - има си ЛС 5.И по-важното - Ако ще пускте Ваша история,НЕ я оставяйте Недовършена!!! Сега какво да ги правя тея няколко Теми,дето си стоят и като гледам не се продължават..?
6.И най важното --> Забавлявайте се!!!!!! | |
|