| Затъмнение [ eclipse ] - книата | |
|
+4scars Bloodsucker dennity Nightmare. 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Nightmare. Здрачохолик
Брой мнения : 253 Age : 28 Хоби : Лиготияя^^ Характер : No Komment.. Registration date : 08.03.2009
| Заглавие: Затъмнение [ eclipse ] - книата Пон Май 25, 2009 9:56 pm | |
| Е, третата книга от сагата излезе. Купихте ли си я? Коментари? | |
|
| |
dennity Леко зарибен
Брой мнения : 40 Age : 29 Хоби : Музика...Здрач Характер : .... Registration date : 13.02.2009
| |
| |
Bloodsucker Супер Фен
Брой мнения : 554 Age : 29 Местожителство : София Хоби : all about Twilight ;] Характер : ~~~(*)~~~ Registration date : 15.02.2009
| Заглавие: Re: Затъмнение [ eclipse ] - книата Чет Юни 25, 2009 11:29 pm | |
| Ох, тази книга ме побърка. Бях я чела на англиски и бях намразила Джейк, но като я прочетох на бг и я осмислих страшно много си харесвам сега Джейкъб и върколаците. Един ден...значи средата на юни....отивам на басейн и трябваше да се върна в 5 и половина и срещнах наще в подлеза и реших да не бързам, ядох сладолед и вече се прибирам и съм на 2рия етаж и чувам, че ми звъни тела...бягам до 3тия, отварям и бързо вдигам-мама-прибра ли се- е щом ти вдигам тела логично (бях го оставила в нас- ходи ли си в стаята-не -отиди(и аз ся се чудя пак ли съм забравила да изчистя и сиг пак е кочина ) отивам и виждам на леглото ми наредени в редица Здрач, Новолуние и Затъмнение и почвам да пищя и мама вика: баща ти каза, че си лигла. Толкова мн я исках и те страшно яко ме изненадаха след месец чакане да събера пари да си я взема, което не стана. | |
|
| |
scars Леко зарибен
Брой мнения : 6 Хоби : music (play on guitar) Характер : hard Registration date : 18.08.2009
| Заглавие: Re: Затъмнение [ eclipse ] - книата Вто Авг 18, 2009 10:02 pm | |
| Еми общо взето нищо не помна от нея.Отдавна е четох но някак си не ми хареса.ПОмня някои по интересни моменти но в сравнение с Breaking Dawn и Twilight, Eclipse не ме зарадва толкова много. Но все пак историята на Роуз и новородените бяха доста вълнуващи моменти. | |
|
| |
Edward_Bella Супер Фен
Брой мнения : 426 Age : 35 Местожителство : Плевен Хоби : Много са Характер : Добър Registration date : 04.09.2009
| Заглавие: Re: Затъмнение [ eclipse ] - книата Пон Сеп 07, 2009 12:59 pm | |
| | |
|
| |
Seth Cohen* Супер Фен
Брой мнения : 690 Age : 29 Registration date : 01.02.2009
| Заглавие: Re: Затъмнение [ eclipse ] - книата Вто Сеп 08, 2009 1:11 pm | |
| Повечето хора не я харесват.. ама аз така и не разбирам защо... вярно Бела доста гадно постъпваше на моменти... ама книгата пък е много готина.. и увлекателна .. | |
|
| |
Edward_Bella Супер Фен
Брой мнения : 426 Age : 35 Местожителство : Плевен Хоби : Много са Характер : Добър Registration date : 04.09.2009
| Заглавие: Re: Затъмнение [ eclipse ] - книата Вто Сеп 08, 2009 1:11 pm | |
| - Midnight Sun написа:
- Повечето хора не я харесват.. ама аз така и не разбирам защо... вярно Бела доста гадно постъпваше на моменти... ама книгата пък е много готина.. и увлекателна ..
Мене тва ми е любимата книга от трите и аз се чудя защо някои не я харесват толкова.... | |
|
| |
Seth Cohen* Супер Фен
| Заглавие: Re: Затъмнение [ eclipse ] - книата Вто Сеп 08, 2009 1:12 pm | |
| Книгите са четири... сигурно си объркал.. иначе аз се колебая между Здрач и Затъмнение... май са наравно.. | |
|
| |
Edward_Bella Супер Фен
| Заглавие: Re: Затъмнение [ eclipse ] - книата Вто Сеп 08, 2009 2:35 pm | |
| Грешка на езика исках да кажа от четирите но и аз съм на същото мнение "Здрач" и "Затъмнение" са наравно! | |
|
| |
Seth Cohen* Супер Фен
| Заглавие: Re: Затъмнение [ eclipse ] - книата Сря Сеп 09, 2009 6:41 pm | |
| А коя ти е любимата част от нея.. на мен когато Едуард и Сет се бият заедно.. | |
|
| |
Bloodsucker Супер Фен
Брой мнения : 554 Age : 29 Местожителство : София Хоби : all about Twilight ;] Характер : ~~~(*)~~~ Registration date : 15.02.2009
| Заглавие: Re: Затъмнение [ eclipse ] - книата Сря Сеп 09, 2009 7:44 pm | |
| На мен в стаята на Ед, когато са преди битката, а другите ловуват | |
|
| |
deeb Леко зарибен
Брой мнения : 13 Хоби : nishto interesno .. Характер : strahoten ;p Registration date : 18.08.2009
| |
| |
Seth Cohen* Супер Фен
| Заглавие: Re: Затъмнение [ eclipse ] - книата Пет Сеп 11, 2009 7:43 pm | |
| Бела наистина само "тичкаше" от вълчо към вампирчо.. но доста гадно постъпи с Джейк няколко пъти.. | |
|
| |
Edward_Bella Супер Фен
| Заглавие: Re: Затъмнение [ eclipse ] - книата Съб Сеп 12, 2009 8:57 am | |
| На мене толкова много моменти са ми любими ,че се колебая кой да кажа,но съм съгласен с Цецо доста тичкане падна от страна на Бела | |
|
| |
nikity95 Леко зарибен
Брой мнения : 64 Age : 28 Хоби : ... Характер : ... Registration date : 28.12.2009
| Заглавие: Re: Затъмнение [ eclipse ] - книата Вто Дек 29, 2009 1:56 pm | |
| В книгата има много красиви и интересни моменти,супер е | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Затъмнение [ eclipse ] - книата | |
| |
|
| |
| Затъмнение [ eclipse ] - книата | |
|